tavler

Tavler

Hos EXAKT er vi eksperter i tavler. Vores whiteboardtavler er berømte for den gode kvalitet. Der er 25-års garanti på den stålkeramiske overflade og whiteboardtavlerne fås i rigtig mange mål. Vi fører også et stort sortiment af opslagstavler. Vi har både almindelige opslagstavler i flere forskellige farver og opslagstavler kombineret med en whiteboardtavle.

Derudover har vi et stort udvalg af planlægningstavler, hvor især evighedskalenderen og 53-ugers planlægningstavlen er populære modeller. Tavlerne kan kombineres med magnetiske symboler med datoer, ugedage, ugenumre og måneder. Vores glastavler er en elegant løsning til beskeder og ophæng. Tavlen fås i flere forskellige farver. Glastavlen er magnetisk, og det er muligt at skrive på tavlen med en særlig tusch, som kan tørres af igen.

Vi laver alle vores tavletyper i specialmål og whiteboardtavler kan også leveres med mat overflade. Vi fører den bedste kvalitet af overflade på whiteboardtavler. Overfladen af tavlen er den der bestemmer kvaliteten af tavlen – så hos EXAKT er du garanteret den bedste kvalitet. Alle tavler leveres inklusive monteringsmaterialer så du nemt kan komme i gang med at anvende dit produkt. Alle tavler skal monteres med beslag der skal fastgøres på væg. Alle vores tavler med whiteboardoverflade leveres med en pennebakke på 30 cm.

Vores tavler anvendes til rigtig mange formål – det er fra den helt almindelige whiteboardtavle som alle kender til planlægningstavler med kalendere og årshjul, whiteboards med eget design til f.eks LEAN, forældreinformation, smtte model eller andre målsturingsværktøjer, standard opslagstavler leverer vi i 18 forskellige farver, men bedst af alt så kan vi altid tilpasse det så det passer til netop dit behov.

Anvend tavler fra EXAKT på kontoret, i produktionen, daginstitutionen eller skolen – vi leverer til alle typer af kunder. Vi har et fast team af konsulenter der dækker hele Danmark og du kan altid få besøg af en af vores konsulenter. Kontakt EXAKT på telefon 98193533 eller på mail exakt@exakt.dk så kommer vi gerne forbi og viser dig hvad tavler fra EXAKT kan bidrage med i din hverdag.