online-adgange

Online adgange

Udviklet til gavn for vores kunder

EXAKT ynder at skabe positive muligheder for vores kunder. Vores online adgange er produkter, hvor vi med fokus på den lette tilgængelighed og konstante ændringer og tilpasninger i hverdagen hele tiden holder vores kunder opdateret.

Med en adgang til en online adgang hos EXAKT får du fri adgang til siden og dens indhold.

Læs mere om Multilogin til Positiverne her.

Budskabsplakater

Budskabsplakater er en online portal med adgang til mere end 700 plakater, som kommunikerer forskellige budskaber klart og tydeligt. Plakaterne er overskueligt opdelt efter emner, findes i tre størrelser og er klar til at printe og hænge op.

Leg og Læring

Leg og læring giver online adgang til mere end 550 opgaver og aktiviteter med vejledninger og skabeloner. Aktiviteterne kombinerer faglige udfordringer med sjove og motiverende aktiviteter, der tager hensyn til børnenes faglige niveau og motoriske kunnen.

Mit Skilt

Med adgang til MIT SKILT kan du logge ind til et stort udvalg af skilteskabeloner, der er lige til at printe. Du finder blot det design, du ønsker, vælger den størrelse, du skal bruge og skriver informationen i skiltets skrivebare felt. Printet sættes ind i dit skilt eller i din skilteramme.

Aktiv Læring

Aktiv Læring er vores nyeste online portal, som forener leg, læring og bevægelse. Krystalskilte med QR-koder fungerer som poster, der tilsammen danner en stafet. Skiltene kan monteres alle steder – både inde og ude. Via den online adgang definerer du stafettens indhold. Måske skal I arbejde med tabeller, geografi eller noget helt tredje?