CSR

Hos EXAKT er vi ikke kun optagede af at skabe værdi for virksomheden. Vi er også optagede af at skabe værdi for det samfund, vi er en del af. Derfor har vi taget en række initiativer, som vi mener, gør en positiv forskel.

EXAKT bidrager til et rummeligt arbejdsmarked

Tre ud af EXAKTs 26 medarbejdere er ansat på flexjob-ordning. Ordningen er for personer med varig nedsat arbejdsevne, som ikke kan arbejde på almindelige vilkår. Vi har skræddersyet arbejdsopgaver og arbejdstid, så vores medarbejdere på flexjob får mest muligt ud af både arbejdstid og fritid. Vi er rigtig glade for, at vi med ordningen kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, som har meget at bidrage med på arbejdsmarkedet.

EXAKT Fonden

Motion er jo en gevinst i sig selv, men hos EXAKT er det mere end det!

For hvert minut vi motionerer, samler vi nemlig penge ind til sundhed og trivsel på arbejdspladsen samt velgørende formål. Når vores medarbejdere motionerer registrerer de den tid de bruger på motion – uanset hvilken motion det er. Den tid medarbejderne registreres konveteres til penge i EXAKT Fonden.

EXAKT Fonden donerer for vores motion:

25% til velgørende formål, 25% til daglig sundhed og 50% til personalearrangementer. På den måde holdes vores medarbejdere motiverede til at holde sig sunde og raske – og samtidig bidrager de til f.eks. at knække Cancer. Det er ren Win Win!

EXAKT knækker cancer
Lørdag d. 28. oktober 2017 samler TV2 igen penge ind til kræftforskningen ved det store indsamlingsshow “Knæk Cancer”, og igen i år bidrager EXAKT. I år kommer pengene udelukkende fra EXAKT-Fonden, og på den måde har der været fokus på det gode formål hele året. Det kan du læse meget mere om her.

Lørdag d. 29. oktober 2016 donerede EXAKT kr. 10.950,- til TV2s store indsamlingsshow ”Knæk Cancer”. I perioden op til lagde vi kr. 50,- til side for hver ordre til indsamlingen. Vi takker alle kunder som deltog i indsamlingen og vores personale, der via EXAKT Fonden indsamlede med deres motion.

Bidrager til et bedre lokalsamfund

Hos EXAKT tror vi på, at oplevelser og sammenhold giver stor værdi for den enkelte. Derfor støtter vi også en række lokale sportsforeninger i lokalområdet.