exakt

EXAKT – Vi formidler budskaberne

Hos EXAKT brænder vi for at levere komplette skilte-, tavle- og AV-løsninger, der hjælper vores kunder til at formidle netop deres budskaber på professionelt niveau. Vi sikrer synlighed til undervisning, nudging, ledelse og formidling af informationer – både digitalt og analogt. Vores mål er perfekte løsninger, der skaber synlig værdi i kundernes hverdag.

Skilte

Vi leverer alt i inden- og udendørsskilte samt folieprint til alle overflader og formål. Sammen med
vores kunder udvikler vi unikke og innovative løsninger, der skaber identitet og ejerskab. Vores folieprint til gulve, døre, vinduer og vægge kan understøtte en samlet skilteløsning, men de kan selvfølgelig også formidle budskaber på egen hånd.

Tavler

Standard- eller specialtavler, tavler med individuelle designs og tavler i alle typer og størrelser – vi har
ideelle og fleksible løsninger til alle behov. Vi tror på, at de traditionelle tavler aldrig går af mode, og vi mener, at de er et uundværligt redskab i hverdagen, når vi skal dele informationer, tegne, planlægge, skrive og brainstorme i fællesskab. Så uanset form, farve og overflade, så sikrer vi den helt rigtige platform.

AV

Vigtige pointer i mødelokalet, undervisningen eller daglige informationer – fælles er, at budskabet skal
formidles. Med fokus på tilgængelighed og brugervenlighed sammensætter vi komplette AV-løsninger, som passer til vores kunders hverdag, udfordringer og behov.

Kontakt EXAKT og få den helt rigtige løsning

Kontakt en af vores konsulenter og få hjælp til at skræddersy dine egne unikke løsninger, eller find dem blandt vores store sortiment af færdige produkter og løsninger i vores webshop. Uanset hvad du vælger, er vi sikre på, at vi kan matche og understøtte dine behov for effektive, funktionelle og synlige løsninger.

Service og support der fungerer

Som kunde hos EXAKT kan du altid benytte dig af vores service og support på alle produkter og løsninger – og du er altid velkommen til at ringe til vores hotline. Vi har et landsdækkende korps af montører og teknikere.