exakt

Om EXAKT

Alt i skilte, tavler og AV

Hos EXAKT brænder vi for at levere rådgivning, produkter og komplette løsninger, der hjælper vores kunder til at levere synlig information på et højt professionelt niveau.

Løsninger der skaber synlig værdi i din professionelle hverdag Vi henvender os til skoler, institutioner, sundhedssektor og alle typer erhverv. Vi laver løsninger til alle der dagligt har behov for viden, service og kvalitetsprodukter – og hvor målet er perfekte løsninger, der skaber synlig værdi i hverdagen.

Kontakt EXAKT og få den helt rigtige løsning

Kontakt en af vores konsulenter og få hjælp til at skræddersy dine egne unikke løsninger, eller find dem blandt vores store sortiment af færdige produkter og løsninger i vores webshop. Uanset hvad du vælger, er vi sikre på, at vi kan matche og understøtte dine behov for effektive, funktionelle og synlige løsninger.

Service og support der fungerer

Som kunde hos EXAKT kan du altid benytte dig af vores service og support på alle produkter og løsninger – og du er altid velkommen til at ringe til vores hotline. Vi har et landsdækkende korps af montører og teknikere.