avloesninger

AV løsninger

EXAKT er din AV-leverandør

Hos EXAKT bruger vi meget energi på at sammensætte de bedste løsninger. Vi leverer altid professionelle løsninger, der passer til reelle behov.

For at gøre det nemt for dig som kunde, har vi et bredt udvalg af komplette løsninger, der forener kvalitet, funktionalitet og æstetik. Når du, i samarbejde med en af vores kompetente konsulenter, har valgt en AV-løsning, så sørger vi altid for at den bliver monteret på en flot og sikker måde.

Vi yder altid service på hele løsningen, hvilket kan blive nødvendigt på AV-udstyr der bliver brugt flittigt. Vores dygtige montører bestræber sig altid på at løse problemet på stedet med et eftersyn og en kærlig hånd, men kan dette ikke lade sig gøre, udføres reparationen på vores værksted.

Når udstyret driller, kan mange problemer løses over telefonen, og netop derfor er du altid velkommen til at ringe til vores hotline. Her er vores medarbejdere altid parate til at give dig den hjælp og support du kunne have brug for over telefonen, og evt. ved hjælp af skærmdeling.

Du kan se eksempler på flere af vores AV løsninger i shoppen . Der kan vælges mellem både touchskærme og projektorløsninger.

moede

Mødeafholdelse

Få det bedste ud af dine møder. Et mødelokale er først og fremmest et lokale, hvor dialog og faglighed kan få lov til at udfolde sig. Det er derfor afgørende med AV-løsninger, som understøtter dette og samtidig er lette at bruge. Hos EXAKT har vi stor erfaring med at finde gode og brugervenlige løsninger til mødelokalet.

Se et eksempel på en løsning med touchskærm til mødelokalet her.

undervis

Undervisning

EXAKTs AV-løsninger skaber fleksibel og levende undervisning. Vi tilbyder en række AV-løsninger, som passer perfekt til interaktiv og digital undervisning. Interaktiviteten kan foregå direkte på tavlen, via en interaktiv projektor eller på en interaktiv touchskærm.

Se et eksempel på et klassesæt med projektor og whiteboardtavle her.

praes

Præsentationer

Lav interaktive præsentationer med billede og lyd med en interaktiv AV-løsning. Du får naturligvis et skarpt billede og god lyd – men du får også pålidelige løsninger, som er lette at bruge. På den måde reduceres spildtid, så energi og fokus rettes mod præsentationen.

Se et eksempel på en projektorløsning til mødelokalet her.

praes

Lydløsninger

Få lyden til at nå helt ned på de bagerste rækker. Vi har sammesat en række løsniger der alle indeholder forstærker, hvortil der knyttes en headsetmikrofon med sender/modtager, og det antal højtalere, der er nødvendigt for at sikre, at den gode lyd når ud i hele lokalet.

Læs om vores bud på fremtidens klasselokale her.

Se eksempler på lydløsning til forskellige behov her.