Komplette løsninger

Komplette løsninger

Vi ønsker at levere de bedste produkter og løsninger til vores kunder. Vi har god erfaring med at lave komplette løsninger, hvor vi sammen med dig som kunde sammensætter de produkter, der gør, at du får netop det, som du har brug for.

Vi er leverandør af kvalitetsprodukter indenfor:

  • Tavler til alle former for undervisning og møde
  • AV-produkter – enkelte varer eller komplette løsninger
  • Skilte, indendørs og udendørs og alle former for produkter til opslag og synliggørelse
  • Stort sortiment med specialtavler
  • …Og alt tilbehør til at understøtte dette

Nem adgang til EXAKT

”Vi ønsker, at det skal være nemt at handle med EXAKT. Der er altid mulighed for at kontakte os både pr. mail og telefonisk. Når du ringer på vores hovednummer bliver telefonen besvaret af et fast kundecenterteam, der kan hjælpe dig med det samme eller sikre, at du som kunde viderestilles til den rigtige afdeling.”

Gennemskuelighed i al kommunikation og alle processer

”Med udgangspunkt i vores værdigrundlag arbejder vi ud fra, at du som kunde skal være centrum, for det vi foretager os i hele EXAKT. Vi vil være en samarbejdspartner, der sammen med varen også leverer en oplevelse. Derfor forsøger vi altid at sikre, at du er med hele vejen, og at du får de informationer der gør, at du føler dig tryg i vores samarbejde.”

At vi er tæt på og bevæger os i din verden

”Vi har et fast team af konsulenter, der dækker hvert deres område af Danmark. Det betyder, at du som kunde altid har mulighed for at få besøg af den konsulent, der dækker det område du bor i. Vores konsulenter kan rådgive dig i forhold til dine behov og dine omgivelser.”

At vi bidrager til en mere meningsfuld hverdag

”I vores kommunikation søger vi altid at sikre, at vi fortæller dig mere om varen end blot de praktiske ting. Vi vil gerne sikre os, at du får det størst mulige udbytte af den vare, som du køber hos EXAKT. Med det håber vi, at vores produkter kan bidrage til, at du får mest muligt ud af dit køb.”

Høj kvalitet i alle produkter

”I vores egenskab af specialforretning har EXAKT en gennemgående og solid viden om produkterne og den branche, som vi er en af de førende indenfor.”