drevet_af_optimisme_01

Inden- & udendørs skilte

NAVN - DETALJER

Et udvalg af vores indendørs skilte – se flere på webshoppen.

Uanset om du er en daginstitution for små børn, eller en virksomhed med 2000 ansatte, har du brug for skilte. Hos EXAKT har vi skilteløsninger, der passer til alle.

Vi har et bredt sortiment inden for indendørs skiltning. Vi fører blandt andet clickskilte, akrylskilte, cinemaskilte, krystalskilte og new line-skilte. Der er derfor rig mulighed for at finde en skilteløsning, som passer til dine behov og designpræferencer. Derudover har vi en lang række produkter inden for brochurestandere, displays og plakattavler.

Store skilte, små skilte, clickskilte, navneskilte, designskilte, facadebogstaver, pyloner, skiltestandere, flag og masser af andre skilteløsninger. EXAKT har det hele. Vi leverer skilte med selvvalgt indhold – og har du ikke selv noget indhold, er vores grafikere klar til at hjælpe med at designe dit nye skilt. Vi har løsninger med UV-print, der holder til sollys samt vind og vejr. Vi har mange løsninger der involverer folieprint, hvilket tillader at skiltet kan have netop det indhold du skal bruge. Vi har skilte, der nemt kan skiftes indhold i, og en online portal, hvor du selv kan downloade og printe skilte fra.

Har du brug for udendørs skiltning, tilbyder vi for eksempel speciallavede facadebogstaver i lige præcis den font, farve og størrelse, du ønsker. Vi leverer også pyloner, der kan produceres i flere forskellige størrelser og modeller, og der er total valgfrihed i forhold til tekst og grafik. Vi producerer både standart pyloner, vægpyloner, vingepyloner og hængepyloner. A-tavler og svingtavler er populære hos især butikker. De er nemme at flytte, og indholdet kan let udskiftes.

I forhold til indendørs skiltning, tilbyder EXAKT bl.a. serierne Krystalskilte, Cinema, og New Line. Så uanset om du leder efter et enkelt skilt eller en større serie af skilte til flere formål, kan vi finde en løsning, der passer netop til din virksomhed eller institution. Vi har både skilte med permanent tryk, men vi har også et bredt udbud af skilte med mulighed for at udskifte indholdet.

Planform pyloner

Planform produceres, som navnet hentyder, i et plan design. Pylonerne har den meget klassiske firkantede form, og er ikke til at overse.

Udskiftning af skilteplade i eksisterende stander

Har du allerede en skiltestander, udskifter vi gerne skiltet. Tag en snak med en af vores konsulenter eller ring til os, så finder vi en løsning der passer til dig.